Senter pikeun Milwaukee 18V obor pikeun Milwaukee tanpa kabel LED Gawé Lampu

Katerangan pondok:

Ieu mangrupikeun lampu kerja anu dicekel ku leungeun tanpa kabel, anu tiasa dicekel ku panangan atanapi disimpen dina desktop pikeun pencahayaan.Lampu Lokakarya, Lampu Spot Outdoor Handhel.Senter ieu cocog pikeun batré ion litium 18V Milwaukee sapertos batré M18 (48-11-1811, 48-11-1815 jsb). .


Rincian produk

Tag produk

  • 【Lampu kerja genggam portabel tanpa kabel】Ieu mangrupikeun lampu kerja genggam portabel tanpa kabel, anu tiasa dicekel ku panangan atanapi disimpen dina desktop pikeun cahayana.Lampu Gawé,Lampu Jobsite,Lampu Spot Outdoor Handheld.
  • 【Kanggo Milwaukee 18V Lithium Ion Batre】 Ieu senter cocog pikeun Milwaukee 18V litium ion batré kayaning M18 batré (48-11-1811, 48-11-1815 ect).Non rechargeable lampu gawé kudu dipasangkeun kalayan Milwauke m18 accu. .
  • 【Kanggo Milwaukee Torch】 Lampu leungeun 3 modeu lampu bodas: Sorotan: 600lm;Obor: 1200lm;Sorotan sareng Obor: 1600lm.Sorotan dirancang kalayan 110 ° sirah lampu rotatable, anjeun tiasa nyaluyukeun kana sagala sudut cocog anjeun resep.euweuh urusan dimana eta ayana, eta emits lampu caang dina sudut idéal.
  • 【Kanyamanan pikeun Dibawa di jero ruangan & LuarLampu Gawé】Lampu gawé bisa dipaké teu ngan keur cahaya indoor tapi ogé cahaya outdoor, kayaning pamakéan outdoor pikeun hiking, leumpang anjing, kémping, ekspedisi padang, nyetir jauh beasts etc.The lampu LED dirancang ku cecekelan non-slip, nu nyaman dibawa.Sareng aya 2 tombol: tombol kakuatan di sisi sareng tombol adjustment lampu aya di payun.








  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami