Kipas Rechargeable Portabel

  • Urun Portabel Batré Powered Fan jeung Lampu LED

    Urun Portabel Batré Powered Fan jeung Lampu LED

    Kipas batré tanpa kabel Urun cocog pikeun batré Makita / Bosch / Dewalt / Milwaukee, tiasa ngadukung adaptor kabel ngecas. Luhureun kipas ieu dilengkepan lampu LED, anu tiasa dianggo pikeun maca buku sareng cahaya di jero ruangan sareng luar, ngamungkinkeun anjeun pikeun nikmati. angin tiis sarta ngahontal pangalaman cahaya geulis.

    UFA01bisa ngarojong dua merek béda tina accu alat tina merk sarua pikeun suplai kakuatan dina waktos anu sareng.Éta ogé tiasa dianggo nalika didamel ku batré tunggal, sareng tiasa dianggo di luar pikeun waktos anu langkung lami. batré.

    UFA02relatif hampang, sarta penampilan héjo kasampak relatif seger.Éta tiasa ngadukung batré tunggal tina alat-alat merek anu béda, sareng antarbeungeut batré tiasa digentos sacara bébas, anu saé pisan sareng saderhana pikeun beroperasi.